Banana bread

Prep Time: 1 hour

Servings: 8-10 slices

Ingredients

• 250 ml almond paste (from almond milk with Mylky)
• 175 ml flour
• 4 tbsp honey
• 1 tsp cinnamon
• ¼ tsp nutmeg
• ½ tsp salt
• 2 tsp baking powder
• 2 bananas (mashed)
• 1 egg
• 2 tsp vanilla sugar
• 1 tbsp butter
• 50 g nuts of your choice (walnuts, almonds etc. - optional)

Instructions

To do this

1. Preheat the oven to 175°C.

2. Mix the flour, cinnamon, nutmeg, salt, baking powder and vanilla sugar in a bowl.

3. Add the mashed bananas, eggs, almond paste and honey to the bowl. Mix all the ingredients until you have a good batter.

4. Add your nuts, if using, and stir into the batter.

5. Grease a loaf tin and pour the batter into the tin.

6. Bake in the oven for 30 - 45 minutes.

Mylky

Préparez du lait frais à base de plantes, en moins de 2 minutes

€179,00 EUR

Utilisez tous les fruits à coque, céréales et graines

Pas de déchets provenant des briques de lait

De nouvelles saveurs à l'infini

Pas de désordre, moins de vaisselle